Skogsvallen – Hus i natur men ändå närhet till centrum

Vi kommer att bygga nio styck grupphus i mörk kulör och med inslag av träpanel i entrén samt på terrassen. Dessa hus har en konisk utformning.

Tomternas storlek kommer att variera emellan 371 kvadrat till 452 kvadrat. Denna hustyp har tillgång till en uteplats/terrass på baksidan samt en takterrass som vetter mot framsidan.

Ett hus med rymd där du får det lilla extra. Stort kök med en köksö och ett riktigt rymligt vardagsrum samt wc/dusch på bottenvåningen.
På övervåningen är det fyra sovrum och ett vardagsrum med utgång till terrass. Förutom wc/dusch/tvätt så finns det även en separat wc. Förvaringsutrymmen kommer att finnas i form av klädkammare samt att du kan nå en yta för förvaring som kommer att vara beläget ovanför våtrummen på övervåningen.

Två våningar med full takhöjd och vissa rum är till och med öppna upp till nock. Husen har golvvärme på bottenvåningen samt i garage och förråd. Övre plan värms upp med radiatorer.

Med flertal tillval finns möjlighet att sätta er personliga prägel på ert nya boende.

Husen kommer att uppföras enligt Miljöbyggnad Silver. Stomme och fasad är av träkonstruktion. Integrerade solpaneler kommer att monteras på varje hus. Varje bostad utrustas med laddbox för elbilar samt cykelparkering under tak.

Planerad säljstart är under kvartal 2.
Intresseanmälan görs till johan.nasberg@fastighetsbyran.se